Șoc în Italia. Fetița dispărută a unei românce, găsită moartă lângă casă

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Șoc în Italia. O fetiță de doar trei ani, fiica unei românce, a fost găsită moartă la o distanță de doi kilometri de casă. 

Totul s-a întâmplat la Foligno. Părinții au dat alarma, speriați că nu-și mai găsesc fata. Imediat, autoritățile au pornit în căutarea ei cu un elicopter.

Era ora 16:30 când trupul fetiței a fost observat din elicopter. Fata a fost găsită înecată la doar 2 kilometri de casă, relateză umbria24.it.

Din câte se pare, fata obișnuia să plece cu câinii de acasă și să se plimbe. De data aceasta, fata a ajuns la o vilă care până acum câțiva ani era folosită ca unitate de cazare. În vastul complex închis publicului, care se află în mijlocul pădurii, există o piscină mare în care fetița și-a pierdut viața: piscina în aer liber nu era acoperită și era plină de apă. Părinții, un tată italian și o mamă româncă, au observat dispariția fiicei lor la ora prânzului. 

Fetița a ieșit din casă cu cei trei câini ai familiei, dintre care doar unul s-a întors casă. Doi labradori se pare că ar fi rămas cu ea și au încercat probabil să o salveze.

Un carabinier a încercat de asemenea să o resusciteze pe fetiță, în momentul în care a găsit-o, însă în zadar. Trupul fetiței va fi supus unei expertize pentru a se afla cauza cauza exactă a morții. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel