Oana Stănciulescu: PSD promite transportul cu ELICOPTERUL pentru toți românii, după ce Dăncilă a fost prinsă în zbor deasupra Moldovei

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a recunoscut vineri că a ajuns la Iași cu un elicopter și nu cu mașina, așa cum circulă fiecare cetățean al acestei țări. Jurnalista Oana Stănciulescu spune că promisiunile neonorate ale PSD privind infrastructura, dublate de plimbarea cu elicopterul prin țară a conducerii PSD îi va costa câteva procente bune la alegerile prezidențiale din acestă toamnă.

"Pentru prima dată în România post-decembristă construirea unei autostrăzi a fost decisă de către Parlament. Acest lucru este fără precedent în lume, deoarece Parlamentul nu legiferează punctual, nici pentru interesul lui Vasile sau Liviu, nici pentru construirea unui drum, școli etc. De aceea există guvern. Dar Parlamentul României, condus de PSD-ALDE, a făcut-o și pe asta. A votat legea privind construirea autostrăzii UNIRII. De atunci a trecut aproape un an și nu s-a construit niciun metru, nu km , de autostrdă spre Moldova. Cu tupeu însă Viorica Dăncilă, prinsă în elicoper deasupra Moldovei, vorbește despre o autostradă pe care nu a reușit nici să o demareze. De o lege pe care nu o respectă. Din elicopter, Viorica promite autostrăzi cu un tupeu mai rar întâlnit.

În această situație, la câteva luni până la alegeri, nici dacă Dăncilă promite un zbor cu elicopterul pentru fiecare român în parte, nu mai are nicio șansă să câștige vreun vot în plus. Dar rămâne de remarcat tupeul lui Dăncilă să promită autostrăzi când ea, în loc să stea 7-8-9-10 ore cu fundul în mașină, a plecat în turneu cu elicopetrul, de unde îi salută pe săraci. Oare, mămăițelor cu care s-a pozat pe la biserici le-a spus că pensia lor e mai mică decât prețul kerosenului folosit să se pupe cu ele? Poate explică Viorica de ce nu respectă o lege votată anul trecut, aflată în vigoare, pentru care nu a alocat niciun ban de la bugetul țării. Crede cineva că dacă incompetentul de ministru al Transporturilor vine acum și spune că autostrada Marii Uniri va fi declarată obiectiv de importanță națională se va și construi? De ce, anul trecut când au votat legea nu era de importanță națională? Minciuni, manipulări și incompetență", a spus Oana Stănciulescu, pentru STIRIDIASPORA.

Viorica Dăncilă a fost în această săptămână într-un turneu electoral, în timpul căruia a fost prinsă de jurnaliști urcând într-un elicopter pentru a se deplasa spre Iași. Dăncilă s-a aflat în județul Suceava, miercuri și joi, unde a participat la o ședință de partid la Fălticeni și a făcut băi de mulțime la mănăstirile de la Putna și Cacica. Viorica Dăncilă a plecat vineri cu elicopterul la Iași.

Foto: Stiri Suceava

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel