Oamenii ies în stradă în toată țara. Două mitinguri în fața Parlamentului. Unul împotriva PSD, unul pentru Iohannis

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Se anaunță două mitinguri azi pe rețelele de socializare. Ambele vor avea loc în fața Palatului Parlamentului, începind cu ora 12.00, respectiv ora 18.00.

Primul miting se va desfășura sub titulatura "Ultimatum pentru PSD! Poporul are ultimul cuvant", iar cel de-al doilea are ca scop susținerea președintelui Klaus Iohannis.

”ULTIMATUM pentru DRAGNEA! PSD luați aminte, dacă începeți procedura de supendare a președintelui, nu o să mai aveți unde să vă ascundeți de poporul român! V-am auzit pe toți că mergeti până la capăt, de data asta poporul spune #panalacapat Noi avem ultimul cuvant! Pe 20 iunie, venim la CASA POPORULUI! Distribuiti pe grupuri și invitati prietenii #gata #luptam #panalacapat”, se arată pe pagina evenimentului de pe facebook.

Protestul a fost anunţată pe Facebook după ce în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora pe 20 iunie ar urma să se discute în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului despre suspendarea lui iohannis.

De asemenea, de la ora 18.00 sunt anunţate proteste şi în alte oraşe din ţară, după ce Camera Deputaţilor a adoptat luni seară proiectul de modificare a Codului de Procedură Penală. 

Foto: Corupţia Ucide / Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel