O tânără din Spania a murit într-un teribil accident rutier, pe Valea Oltului: Alte patru persoane, în stare gravă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Cinci persoane, toți cetățeni spanioli, au suferit răni grave într-un accident petrecut în Vâlcea. Au fos transportați la spitl, însă  tânără, pasageră în autoturism, a decedat la spital.

Una dintre cele cinci victime rănite în accidentul rutier produs vineri seara pe DN 7, în localitatea Câineni, o tânără de 22 de ani, a decedat la spital, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Potrivit ISU Vâlcea, tânăra a fost preluată în stare gravă de la locul accidentului, cu traumatism la stern şi abdominal şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Râmnicu Vâlcea. Celelalte patru victime, toate cu vârste de 20 şi 21 de ani, au fost transportate cu diferite traumatisme la Spitalul din Brezoi.

Cei cinci tineri, cetăţeni spanioli, au fost răniţi după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit cu o autoutilitară care transporta cai, pentru scoaterea lor din maşină fiind nevoie de intervenţia echipajului de la descarcerare. Cele două persoane din dubă nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Traficul rutier pe DN 7 a fost reluat pe ambele sensuri după aproximativ două ore de la anunţarea accidentului şi în prezent se circulă normal în zonă, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

O tânără din Spania a murit și alte patru persoane sunt în stare gravă

 

Cinci cetăţeni spanioli au fost răniţi grav, vineri seara, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu o dubiţă pe DN 7, în dreptul localităţii Câineni, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au precizat că cele cinci victime sunt încarcerate, la faţa locului intervenindu-se cu trei salvări de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vâlcea, două echipaje SMURD şi descarcerarea grea.

"Accidentul s-a produs în comuna Câineni, sat Robeşti, implicate fiind un autoturism şi o dubiţă. Sunt anunţate cinci victime încarcerate. Persoanele aflate în autoturism sunt de naţionalitate spaniolă, în număr de cinci, toate necesită îngrijiri medicale. În dubă sunt două persoane care nu necesită îngrijiri medicale. Duba transporta două cabaline", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Traficul rutier în zonă este blocat total.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel