O studentă de la căminele din Regie suspectă de coronavirus. Transportată cu izoleta la „Matei Balș“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Suspiciune de coronavirus în căminele studențești din Regie. O persoană suspectă de infecţie cu COVID-19 a fost luată aseară cu izoleta și transportată la Institutul Matei Balș.

Un echipaj SMURD a ajuns, duminică seara, în Regie, în zona căminelor studenţeşti de la Automatică, de unde a preluat o persoană suspectă de infecţie cu coronavirus. Studenta se întorsese recent din Italia, transmite Realitatea PLUS.

Momentan se așteaptă rezultatele analizelor Numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 15 în România, ultimele două cazuri fiind confirmate în capitală.

„O femeie care s-a întors din Italia și acuză durere în gât a fost transportată la Spitalul Matei Balș din București. Pacienta a fost transportat cu un echipaj SMURD pentru a fi testată cu în vederea stabilirii dacă a fost infectată cu noul tip de coronavirus. Astfel, femeia nu este confirmată ca fiind purtătoare a virusului, ci se fac verificări pentru a se stabili acest lucru, având în vedere simptomele prezentate și zona din care a revenit în țară", a informat Grupul pentru comunicare strategică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel