O statuie de bronz a Regelui Mihai a fost inaugurată la Londra

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un bust în bronz al Regelui Mihai a fost dezvelit la Londra. La ceremonie au participat membrii Familiei Regale a României.

Ceremonia a avut loc la Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în a doua zi a vizitei în Anglia a Familiei Regale a României.

Majestatea Sa Custodele Coroanei și Principele Radu au participat la ceremonia de dezvelire a bustului în bronz al Regelui Mihai I, cu ocazia împlinirii a o sută de ani de la nașterea suveranului. Statuia a fost realizată de sculptorul Valentin Tănase.

Miercuri, în prima zi a vizitei în Anglia, Familia Regală a fost primită la Castelul Windsor de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Întâlnirea cu regina a avut un caracter privat, au explicat reprezentanții Familiei Regale a României.

„Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și ASR Principele Consort au fost primiți la Castelul Windsor de către Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Irlandei de Nord”, a anunțat Familia Regală pe Facebook.

Cuplul regal se află într-o vizită cu caracter public în Marea Britanie, în perioada 24-27 noiembrie, relatează Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel