O româncă s-a supărat pe primar și a provocat haos într-o localitate din Italia: Reținută de poliție după ce a dat foc bibliotecii 

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Românca a fost reținută și ulterior eliberată
Românca a fost reținută și ulterior eliberată

O româncă a incendiat o bibliotecă din Italia, pentru a se răzbuna pe primarul localității. Femeia a fost arestată și ulterior eliberată. 

O româncă de 27 de ani a fost arestată în localitatea Campodarsego din Italia, după ce a provocat un incendiu la biblioteca comunală. Incidentul marchează apogeul unei serii mai lungi de acte de vandalism și amenințări care au perturbat liniștea comunității locale, îndreptate în special către primarul Marco Schiesaro din Cadoneghe.

Potrivit publicației Il Gazzettino, un angajat al unui bar din apropiere a intervenit pentru a stinge flăcările, iar ulterior au sosit carabinierii și pompierii din Padova. Investigațiile, sprijinite de înregistrările video, au dus la identificarea femeii, cunoscută deja autorităților.

Românca a comis mai multe acte de vandalism în localitate

 

Românca a fost găsită la 50 de metri de locul incendiului și arestată. În lunile precedente, tânăra a comis mai multe acte de vandalism în Cadoneghe, amenințându-l cu moartea pe primarul Schiesaro și așteptându-l de mai multe ori în afara biroului, mai scrie sursa citată.

Primarul a depus plângere și a solicitat sprijinul poliției. În weekend, femeia a mers la Campodarsego și a incendiat două coșuri de gunoi din bibliotecă, fără un motiv aparent.

Având în vedere gravitatea faptelor și pericolul social, ea a fost arestată și dusă la închisoarea din Verona Montorio.

Ulterior, judecătorul a dispus eliberarea ei, cu obligația de a se prezenta periodic la poliție.

 

-------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel