O româncă infectată cu COVID-19 s-a sinucis în spital

Andreea Cosma |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O femeie internată la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița s-a sinucis prin înjunghiere, sâmbătă, în grupul sanitar din salon, transmis oficialii Spitalului.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Bistrița, femeia în vârstă de 55 de ani, din Beclean, s-a sinucis în grupul sanitar al salonului 30, unde era internată cu COVID-19.

„O pacientă în vârstă de 55 de ani din Beclean, internată în salonul nr. 30 al secției, de la etajul 4 al unității, s-a sinucis astă-noapte în grupul sanitar din salon. Femeia a fost internată în data de 23 noiembrie cu o formă medie de infecție cu virusul SARS-CoV-2 în Secția Boli Infecțioase, evoluția stării sale de sănătate pe parcursul spitalizării fiind ușor ameliorată, în contextul administrării medicației antivirale, antibiotice, antiinflamatoare și simptomatice, neexistând indicii că pacienta ar avea probleme din sfera psihiatrică”, transmit reprezentanții Spitalului.

Femeia a fost găsită în stare de inconștiență sâmbătă dimineața la ora 04.10 de către infirmiere, care au anunțat personalul medical.

„Medicii au constatat absența funcțiilor vitale și faptul că pacienta prezenta două plăgi înjunghiate, una latero-cervicală dreapta și una în hemitoracele stâng, în zona submamară, aplicând pansamente compresive și inițiind imediat manevrele de resuscitare, la care pacienta nu a răspuns, fiind declarat decesul la ora 5.00”, mai spun reprezentanții unității medicale.

A fost anunțată Poliția în acest caz și a fost deschisă o anchetă. Serviciul de Medicină Legală va stabili cauza decesului în urma necropsiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel