O româncă și un băiat de 14 ani, în stare critică după un accident cu un camion produs în Prahova (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O femeie de 27 de ani și un băiat de 14 ani au rămas încarcerați în urma unui accident produs miercuri pe DN 1B, în județul Prahova, între două autoturisme și o basculantă. Un elicopter SMURD intervine pentru transportul victimelor. Traficul în zonă este blocat.

Centrul Infotrafic din cadrul IGPR anunță că accidentul a avut loc pe DN1B Ploiești – Buzău, la kilometrul 31+100 de metri, localitatea Loloiasca, județul Prahova.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers, susțin polițiștii.

Conform ISU Prahova, în accident au fost implicate două autoturisme și o autobasculantă încărcată cu bitum.

Două persoane au rămas încarcerate. La fața locului au intervenit un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere și două de prim ajutor.

ISU Prahova a anunțat că elicopterul SMURD a aterizat pe DN 1B pentru preluatrea celor două victime: o femeie de 27 de ani cu traumatism cranio-cerebral și fractură de mână și un băiat de 14 ani, inconștient, informează Mediafax.

Potrivit ISU Prahova, în impact sunt implicate doua autoturisme și o autobasculantă încărcată cu bitum. Un minor de 14 ani este încarcerat, respiră, dar este inconștient și o alta femeie este rănită. La fața locului acționează un echipaj de la descarcerare, o autospecială de stingere și doua de prim ajutor. Un elicopter SMURD a aterizat pe DN1 B în vederea preluării victimelor. Starea victimelor: o femeie de 27 de ani are un traumatism cranio-cerebral și o fractură membru superior și băiatul de 14 ani este în continuare inconștient, informează Observatorul prahovean.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel