O ROMÂNCĂ, „afaceri“ cu Camorra italiană: Închisă pentru că își „închiria“ PÂNTECELE mafiei napoletane

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă a fost condamnată la 8 ani de închisoare, în lipsă, pentru că și-ar fi „închiriat“ uterul. Ea a adus un copil pe lume, contra sumei de 10.000 de euro, plătită de un cap al mafiei italiene. Copilul ar fi părăsit maternitatea ca fiind, legal, bebelușul unui cuplu de italieni.

O româncă a fost condamnată la 8 ani de închisoare pentru că și-ar fi „închiriat“ uterul unei familii de italieni. Românca, după ce ar fi dat viață pruncului, l-ar fi predat încă din maternitate familiei adoptive contra sumei de 10.000 de euro, plătită de un șef al Camorrei italiene.

Un cuplu de napolitani din suburbiile de est ale Napoli a primit câte șase ani de închisoare, iar și o femeie de origine română a fost condamnată la 8 ani după gratii pentru uzurpare de persoană și fals. Femeia, în schimbul celor 10.000 de euro, pe care i-ar fi primit de la un șef local - în prezent închis pentru apartenență la Camorra și crimă - trebuia să le facă un „cadou” unuia dintre afiliații săi. Cadoul consta într-un copil pe care femeia avea să îl poarte în pântece până la naștere, relatează cronachedellacampania.it

„Șeful“ mafiei este și el cercetat de polițiști pentru fals și modificarea stării civile în formă agravantă. Potrivit stylo24.it, prin această manieră de a dărui un copil unui afiliat de-al său, capul mafiei locale își dovedește forța locală, reușind să îi supună astfel pe afiliați. În acest caz este vorba despre părinții adoptivi ai copilului româncei de la care acesta a „închiriat uterul“.

Procurorii italieni investighează în continuare cazul și suspectează că acesta nu este primul de acest fel, alte patru sarcinii „închiriate“ în același condiții ar fi fost duse la bun sfârșit.

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel