O româncă din Italia a găsit un portofel cu 2.300 de euro și l-a predat carabinierilor

Alexandra Curtache |
Data publicării:
O româncă din Italia a găsit un portofel cu 2300 de euro și l-a predat carabinierilor
O româncă din Italia a găsit un portofel cu 2300 de euro și l-a predat carabinierilor

O femeie româncă a găsit un portofel care conține o sumă impresionantă de 2300 de euro și ia o decizie onorabilă. Fără să ezite, ea se duce la carabinieri și le înmânează portofelul.

Tânărul antreprenor căruia i s-a restituit portofelul a cerut să se întâlnească cu femeia pentru a-i mulțumi în prezența militarilor.

Câteva carduri de credit, documente și peste 2.300 de euro în numerar. Acesta este conținutul portmoneu pe care o femeie rezidentă în Alessandria, de origine română, l-a găsit în Piazza Garibaldi din Alessandria.

 

Românca a primit mulțumiri personale din partea bărbatului

 

Chiar dacă portofelul conținea salariul ei pe aproximativ patru luni, românca l-a predat carabinierilor care, după ce au efectuat investigațiile necesare, au contactat proprietarul pentru a-l restitui.

Tânărul om de afaceri care a văzut portofelul returnat s-a declarat foarte impresionat de gestul femeii. După cum subliniază o notă a comandamentului provincial al Arma, românca "a dat dovadă de un simț civic apreciabil și deloc de neglijat", conform publicației Corriere Torino. Astfel bărbatul a cerut să o întâlnească pentru a-i mulțumi în prezența soldaților.

 

Gest impresionant din partea româncei

 

Gestul femeii românce este un exemplu demn de urmat și ar trebui să fie apreciat, deoarece evidențiază importanța valorilor etice și a respectului față de proprietatea altora.

Aceasta a demonstrat un exemplu strălucit de integritate și bunătate, alegând să predea portofelul cu banii autorităților.

 

Vezi și

 

Curier român, jefuit în Italia: pachetul furat conținea opt mii de euro. Hoțul este căutat de poliție

 

Un atentat cu opt mii de euro comis împotriva șoferului unei furgonete de livrare de colete. S-a întâmplat în dimineața zilei de luni, 15 mai, în Via Miranese din Mestre. Victima furtului a fost un șofer român. Incidentul este investigat de poliție.

Jaful a avut loc în Via Miranese din Mestre. Italia. Șoferul de naționalitate română livra colete în numele unei companii de transport. O muncă pe care o face de ani de zile și este angajat în principal în oraș.

Continuă știrea AICI.

 

------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel