Curier român, jefuit în Italia: pachetul furat conținea opt mii de euro. Hoțul este căutat de poliție

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Curier român, jefuit în Italia: pachetul furat conținea opt mii de euro. Hoțul este căutat de poliție / Foto: Unsplash
Curier român, jefuit în Italia: pachetul furat conținea opt mii de euro. Hoțul este căutat de poliție / Foto: Unsplash

Un atentat cu opt mii de euro comis împotriva șoferului unei furgonete de livrare de colete. S-a întâmplat în dimineața zilei de luni, 15 mai, în Via Miranese din Mestre. Victima furtului a fost un șofer român. Incidentul este investigat de poliție.

Jaful a avut loc în Via Miranese din Mestre. Italia. Șoferul de naționalitate română livra colete în numele unei companii de transport. O muncă pe care o face de ani de zile și este angajat în principal în oraș.

Rutina l-a făcut să efectueze aceleași gesturi la nesfârșit, ceea ce l-a determinat uneori să reducă măsurile de securitate, cum ar fi blocarea dubei atunci când merge la adresa de livrare desemnată. Astfel, din păcate, curierul român a fost jefuit. Poliția a achiziționat imaginile de supraveghere video.

 

Hoțul și-a făcut treaba și a dispărut în câteva momente



Luni dimineață s-a întâmplat o mare nenorocire pentru curierul român. Bărbatul a coborât pentru a duce coletul la destinație fără să asigure mașina. Cât timp curierul a sunat la ușa destinatarului, pentru a-i înmâna marfa și pentru a completa actele necesare, cineva băgase mâna în cabina vehiculului.

De fapt, când românul s-a urcat înapoi la volan și se pregătea să plece, și-a dat seama că lipsea ceva. Un pachet deloc neglijabil. Lipsea un plic cu opt mii de euro în interior. Bani aferenți unor livrări efectuate.

Bărbatul a crezut la început că acesta ajunsese din greșeală într-un colț al cabinei. A scotocit prin jur și a deschis toate sertarele imaginabile. Dar nici urmă de plic. A coborât din vehicul și s-a uitat în jur, căutând martori care l-ar fi putut vedea furișându-se în dubă. A oprit câteva persoane, dar nimeni nu i-a putut da informații utile.

La urma urmei, jaful a fost foarte rapid. Ceea ce înseamnă că autorul a știut despre plic, l-a furat și a luat-o la fugă.

 

Poliția este în căutarea hoțului



În acel moment, șoferul nu a avut de ales decât să sune la poliție. Ofițerii de la o patrulă de poliție au sosit rapid la fața locului. Românul le-a povestit polițiștilor ce s-a întâmplat, le-a explicat unde se afla și ce făcea în timp ce hoțul acționa. Acesta din urmă nu a mai luat nimic. Restul era în regulă pentru el. Poate că nici el nu se aștepta ca plicul să conțină chiar 8.000 de euro.

Polițiștii au verificat dacă în zonă existau camere de luat vederi care ar fi putut surprinde persoana care a furat banii și direcția pe care a luat-o pentru a scăpa, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel