O româncă de 41 de ani, care a RĂPIT și OMORÂT în BĂTAIE un bărbat, prinsă în SPANIA

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă de 41 de ani, originară din Bucureşti, a fost condamnată la 17 ani de închisoare. Timp de aproape 19 ani ea a reușit să fugă de mâna legii. Femeia a fost recent arestată în Spania.

Ea este acuzată că în anul 2000 a participat la răpirea şi sechestrarea a doi bărbaţi, unul dintre ei decedând în urma violenţelor la care a fost supus.  Faptele au fost comise, potrivit anchetatorilor  împreună cu un bărbat şi o femeie.

 în noiembrie 2000, femeia de 41 de ani din Bucuresti, împreună cu o altă femeie, ambele în calitate de complice, şi cu ajutorul unui bărbat, au lipsit de libertate un bărbat, şi, prin violenţă, l-au determinat să-şi vândă locuinţa. În urma violenţelor la care a fost supus, acesta a decedat.

De asemenea, în cursul lunii decembrie a aceluiaşi an, aceleaşi trei persoane au lipsit de libertate un alt bărbat, cu acelaşi scop, de a-l determina să-şi vândă locuinţa.

Pentru că era de negăsit, Tribunalul Bucureşti a emis pe numele femeii un mandat european de arestare, ea fiind prinsă în cele din urmă şi arestată în Spania.

Românca arestată în Spania a primit 17 ani de închisoare pentru complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire, respectiv complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal dacă pentru eliberarea persoanei se cere să se îndeplinească un anumit act.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel