O româncă aduce în Italia aromele autentice ale României: „Produsele naturale vor fi vedetele acestui nou magazin”

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
O româncă aduce în Italia aromele autentice ale României: „Produsele naturale vor fi vedetele acestui nou restaurant”
O româncă aduce în Italia aromele autentice ale României: „Produsele naturale vor fi vedetele acestui nou restaurant”

O româncă din Italia și-a îndeplinit visul, deschizându-și un magazin care oferă o gamă largă de produse tipic românești. 

Mela Minimarket este noul magazin de produse tipice românești care s-a deschis în Leinì, Via Carlo Alberto 77. Proprietara, Mihaela Rus, este o româncă mutată de 20 de ani în Italia, dar care nu a uitat niciodată dragostea pentru țara natală.

După o experiență îndelungată în acest sector, Mihaela a decis să își îndeplinească visul: să deschidă un magazin care să le ofere italienilor din acea zonă un gust autentic al României, dar mai ales un punct de referință pentru conaționalii săi.

Pentru locuitorii din Leinì, va însemna să descopere noi arome, să se cufunde în bogata cultură gastronomică românească și să încerce produse tipice care nu se găsesc cu ușurință în Italia.

„Aromele autentice și tradiția vor fi vedetele acestui nou restaurant, unde veți putea găsi o selecție largă de produse tipic românești: brânzeturi, precum telemea, cașcaval și brânză de burduf; mezeluri, precum cârnați afumați, porchetta și pastramă; deserturi, precum papanași, cozonac și prăjituri; și vinuri, precum Fetească Regală, Pinot Gris și Cabernet Sauvignon.”, spune aceasta conform presei italiene.

 

Inaugurarea magazinului

 

Municipalitatea din Leinì, prin intermediul consilierului pentru buget Marco Chiabrando, și-a dat acordul pentru această inițiativă, participând la inaugurarea noii afaceri.

"Suntem siguri că magazinul Mihaelei va avea un mare succes, datorită pasiunii sale, a selecției atente a produselor și a atmosferei primitoare pe care va reuși să o creeze.", a declarat Chiabrando.

"Un mare bun venit Mihaela și noul ei magazin gourmet din Leini!", a urat consilierul în limba română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel