O româncă a „spart“ toate recordurile anti-carantină dintr-un orășel din Spania

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliția Locală din Coria del Río a arestat, pentru a doua oară în decurs de câteva zile, o româncă de 33 de ani care a încălcat regulile de carantină impuse în orășelul spaniol.

Poliția Locală din Coria del Río a arestat, joi dimineață, o femeie care a încălcat carantina instituționalizată impusă de guvernul central ca măsură de combatere a coronavirusului. Este vorba despre o româncă de 33 de ani, care fusese deja reclamată de cel puțin cinci ori înainte pentru că nu respecta restricțiile de ieșire, potrivit diariodesevilla.es.

Coria del Río este una dintre municipalitățile în care Poliția arestează pe toți cei care recidivează prin încălcarea carantinei, regulile fiind similare cu cele impuse în România. Această politică este în vigoare de la sfârșitul lunii martie și mai multe persoane au fost deja reținute din același motiv.

Este a doua oară când românca a fost reținută pentru același motiv. Astăzi de dimineață, tânăra se afla în compania unei alte persoane într-o mașină. 

Ministerul de Interne a trimis deja delegațiilor guvernamentale diferite propuneri de sancțiune pentru nerespectarea carantinei instituționalizate. Pedeapsa minimă este de 601 de euro și ajunge până la 3.000 dacă acuzatul se comportă violent. Conducerea unui autoturism în care se mai află o altă persoană fără justificare poate fi pedepsită cu 1.500 de euro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel