Italia. O româncă a profitat de frumusețea ei pentru a atrage un italian sa o lase în casa lui. Femeia a fugit după cu toți banii săi

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

O tânără româncă s-a dat bine pe lângă un batrân din Genova, iar după ce a lăsat-o să intre în casa lui, i-a furat 30.000 de euro. Poliția caută hoața.

Ieri, carabinierii din Genova, în urma investigațiilor efectuate, au identificat și denunțat o tânără româncă de 20 de ani, cu condamnări la poliție, pentru furt din apartament.

Victima femeii de naționalitate româncă este un bătrân din Genova, Italia. Bărbatul s-ar fi întâlnit cu frumoasa tânără în apropierea locuinței sale și a invitat-o la el acasă la o cafea.

 

O româncă a profitat de neatenția unui bătrân și a fugit cu toți banii lui



Însă, odată intrată înăuntru, femeia profitând de un moment de distragere a atenției din partea bietului bărbat, a sustras o sumă importantă de bani, în valoare de peste 30.000 de euro, aflată într-o comodă, după care a fugit mâncând pământul.

Când bărbatul s-a întors în cameră și a văzut că fata dispăruse cu tot cu bani, acesta a sunat imediat la poliție.

În urma plângerii, militarii au identificat persoana responsabilă de furt prin vizionarea imaginilor din sistemul de supraveghere video al orașului și au supus-o unei percheziții domiciliare.

Cercetările sunt încă în desfășurare pentru a găsi banii furați din apartamentul bătrânului, conform presei străine.

Vezi și

 

O româncă s-a dat drept o refugiată ucraineană și a furat bani de la un bătrân

 

O femeie de 42 de ani de naționalitate română, care susținea că ar fi fugit din Ucraina, a luat bani de la un bătrân de 90 de ani sub pretextul unei operații medicale urgente.

O femeie a luat bani de la un bătrân de 90 de ani sub pretextul că are nevoie urgentă de bani pentru o operație la rinichi. De asemenea, femeia a susținut că are nevoie de bani pentru a cumpăra un apartament și a-l mobila.

Femeia a spus că a fugit din Ucraina, deși era din România. Cazul a fost soluționat de instanțele de judecată, iar Parchetul din Berna a găsit-o pe românca de 42 de ani vinovată de fraudă multiplă.

Continuă știrea AICI.

 

---------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel