O nouă demisie de la Realitatea Plus: „Decizia îmi aparţine, la fel şi munca de aproape şapte ani” (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

După plecarea lui Denise Rifai, Octavian Hoandră și a lui Costi Rogozanu, o altă jurnalistă de la Realitatea Plus și-a anunțat demisia. 

Jurnalista Florentina Bălășoiu, cea care prezenta mai multe jurnale la postul Realitatea Plus, și-a dat demisia.

„Astăzi am hotărât să îmi dau demisia de la Realitatea PLUS. Decizia îmi aparține, la fel cum îmi aparține și munca de aproape șapte ani în această redacție de știri. Le mulțumesc tuturor colegilor mei, au fost cei mai frumoși ani din cariera mea. Visurile devin REALITATE dacă muncești și lupți pentru ele, dar sentimentul de libertate te împinge să evoluezi! Îi mulțumesc publicului meu pentru fiecare zi în care m-a urmărit!”, transmite Florentina Bălăşoiu într-un mesaj publicat pe Facebook.

(w670)

În ultima perioadă, mai multe vedete ale postului de ştiri au decis să plece de la Realitatea Plus: Denise Rifai, Octavian Hoandră şi Costi Rogozanu.

Florentina Bălășoiu lucrează la Realitatea TV de șapte ani. A fost reporter pe social, a prezentat emisiuni (Fără Menajamente, Dimineața de Știri), iar în ultima perioadă a fost pe post la Realitatea zilei, jurnalele între orele 10.00 și 12.00.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel