O minoră româncă a sărit dintr-o maşină aflată în mers. Motivul gestului disperat

Andreea Cosma |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O adolescentă în vârstă de 17 ani a sărit dintr-un autoturism aflat în mers pe un drum comunal, ea suferind răni uşoare, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit acesteia, fata ar fi avut o discuţie contradictorie cu tânărul aflat la volan, iar pe fondul acestei tensiuni şi al faptului că şoferul a refuzat să oprească, ea a deschis portiera şi s-a aruncat. Adolescenta, care a recurs la acest gest pe fondul unei crize de gelozie, a suferit răni uşoare şi a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati".

"Un tânăr de 23 de ani din comuna Lunca este cercetat penal după ce, în timp ce conducea autoturismul pe DC 40 în localitatea Zlătunoaia, având pasageră pe locul din dreapta faţă o tânără de 17 ani, pe fondul unei discuţii in contradictoriu, ea a deschis portiera şi a sărit în afara autoturismului în timp ce acesta era în mişcare", a afirmat Nenişcu.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, el având o concentraţie alcoolică de 0,50 mg/l în aerul expirat. Tânărul este cercetat penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel