O mamă româncă și-ar fi ucis cei doi copii. Cel mai mic avea 4 luni, cel mare - 2 ani

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O femeie din Rușor, Maramureș, și-ar fi ucis ambii copii, potrivit unor informații neconfirmate încă de autorități. Se pare că una dintre victime era în vârstă de 2 ani, iar cea de a doua avea doar patru luni. Polițiștii investighează cazul.

Tragedia s-a produs, astăzi, în localitatea Ruşor din Maramureş, acolo unde femeia şi-a ucis cei doi copii minori.

Potrivit unor surse, femeia, respectiv mama celor doi copii, a fost deja reţinută de anchetatori.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, polițiștii au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în data de 02 iunie, la ora 10.54, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur doi copii prezintă probleme respiratorii severe.

În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat.

La fața locului se deplasează o echipă complexă de cercetare, care va efectua activități în vedere lămuriri tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Nu se știe cauza acestui gest. Femeia a fost preluată de poliție, urmând să fie dusă la spitalul din Sighetul Marmației pentru expertiza de specialitate.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel