O mamă din Italia, asaltată de oferte de muncă, după ce un an nu a găsit nimic, în urma unui mesaj postat de fiul ei pe LinkedIn

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O femeie din Italia a reuși să primească, în câteva oe, sute de oferte de muncă și mii de mesaje de apreciere, după ce fiul ei a postat un mesaj pe o rețea de socializare. „Aceasta este o postare foarte specială! Cer ajutor maxim de la voi toți. Este mama mea și își caută un loc de muncă de peste un an“, a fost mesajul tânărului de 24 de ani.

După ce a fost șomeră pentru mai mult de un an șomeri și a petrecut luni întregi trimițând CV-uri fără niciun rezultat, Anna Piacquadio și-a găsit salvarea la fiul ei de 24 de ani. Băiatul, Felice Capita, un tânăr din Monza cu o slujbă strălucită în sectorul IT, a scris o postare pe LinkedIn, platforma care reunește cererea și oferta de locuri de muncă.

„Aceasta este o postare foarte specială! Cer ajutor maxim de la voi toți. Este mama mea și își caută un loc de muncă de peste un an, dar, în ciuda faptului că este o persoană competentă, politicoasă și de ajutor, îi este greu să-și găsească un loc de muncă. Chiar și doar trimiterea sau „aprecierea” acestei postări ne-ar putea ajuta“ Scrie tânărul. În mai puțin de 48 de ore, mail-urile lui și ale mamei sale sunt pline de mesaje.

Mama, asaltată de oferte de muncă, după ce un an nu a găsit nimic, în urma unui mesaj postat de fiul ei pe LinkedIn

 

Mesajul a strâns 21.000 de reacții  și sute de comentarii în doar o zi. Nu numai de solidaritate, ci și de la companiile dornice să de un interviu de angajare cu mama sa. Finalul fericit vine cu un telefon de la o companie imobiliară, care îi oferă un contract de muncă în ramura comercială, cu un salariu fix și orice comisioane pentru vânzări .

„Mama a acceptat, iar acum îi fac deja pregătirea”, spune Felice astăzi. „Și să spun că Linkedin mi s-a părut ultima soluție. Mama mea aparține unei alte generații și nu este prea familiarizată cu utilizarea anumitor instrumente, ea însăși nu credea prea mult în ele“, a mai spus tânărul.

Familia lui Felice a  condus ani de zile un magazin de tutunuri în Monza . „După acea experiență, au fost nevoiți să închidă magazinul și ea s-a adaptat să facă o mie de lucrări, dar este o femeie care merita o altă oportunitate mai serioasă“, a explicat tânărul, citat de Corriere.it.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel