O mamă care și-a ucis copilașul de doi ani i-a cerut iertare Papei

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:

O femeie i-a cerut Papei Francisc iertare că și-a ucis fiul de doi ani, în timpul ce Suveranul Pontif îi spăla picioarele în cadrul unei ceremonii. 

O mamă condamnată la 16 ani de închisoare pentru uciderea fiului său de doi ani, i-a cerut iertare Papei Francisc în timpul unei ceremonii speciale de ”spălare a picioarelor”, desfășurată în închisoarea Rebibbia din Roma. 

Donatella Di Bona, în vârstă de 34 de ani, a fost una dintre cei 12 deținuți selectați să participe la această ceremonie, în timp ce se află în închisoare pentru crima comisă acum cinci ani. În timpul ceremoniei, ea și-a exprimat profundul regret și remușcările pentru fapta sa și a cerut iertare Papei Francisc.

Motivul crimei: Copilul plângea în timp ce părinții întrețineau relații sexuale

 

Crima pentru care Di Bona a fost condamnată a fost uciderea fiului său de doar 26 de luni, Gabriel Feroleto. Ea și partenerul ei au fost găsiți vinovați pentru sufocarea copilului, care plângea în timp ce cei doi întrețineau relații sexuale. Tatăl copilului, Nicola Feroleto, a fost, de asemenea, condamnat pentru complicitate, deoarece a asistat pasiv la actul tragic și nu a intervenit pentru a-l salva pe copil.

Incidentul a șocat opinia publică atunci când Di Bona a fugit la poliție cu trupul copilului mort în brațe, inițial pretinzând că acesta a fost victima unui accident rutier. Cu toate acestea, ancheta rapidă a dezvăluit că rănile copilului nu erau compatibile cu o coliziune auto, iar ulterior, mama a mărturisit crima.

Tatăl copilului a fost, de asemenea, arestat ulterior pentru implicarea sa în ascunderea faptei.

În prezent, Di Bona își petrece zilele în închisoare rugându-se și urmând un program de recuperare socială și spirituală. Ea a anunțat că nu va mai face recurs la Curtea Supremă și că își va ispăși pedeapsa în întregime conform deciziei instanței de apel.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel