O insulă întreagă din Caraibe, scoasă la vânzare pentru un preț mai mic decât cel al apartamentelor din Londra

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
O întreagă insulă din Caraibe, scoasă la vânzare pentru mai puțin decât apartamentele din Londra / Foto: Instagram
O întreagă insulă din Caraibe, scoasă la vânzare pentru mai puțin decât apartamentele din Londra / Foto: Instagram

O întreagă insulă din Caraibe este disponibilă în prezent la un preț absolut avantajos - în comparație cu prețul multor apartamente micuțe din Londra.

Regatul Unit este cunoscut pentru multe lucruri bune, dar prețurile ieftine ale apartamentelor și caselor nu sunt ceva cu care să se laude cineva.

Acest lucru este valabil mai ales dacă vreți să cumpărați în capitală, unde potențialii proprietari de locuințe sunt în mod repetat alungați de birouri înalte sau parcări.

 

Care sunt prețurile apartamentelor din Londra

 

Într-adevăr, potrivit Statista, prețul mediu al unui apartament în City of London, din iulie 2022, este de 827.198,34 lire sterline - firește, nu este o sumă pe care mulți dintre noi și-ar putea permite vreodată.

Nici dacă ne uităm mai departe nu ușurează atât de mult usturimea portofelului, apartamentele din cartierul Camden costând, în medie, 734.685,62 lire sterline.

Între timp, în Hackney, în estul Londrei, apartamentul mediu va costa 570.874,40 lire sterline.

Site-ul - care nu a specificat în raportul său numărul de dormitoare sau metrii pătrați - a constatat că cel mai ieftin cartier a fost Barking și Dagenham, care se află la nouă mile est de centrul Londrei, și chiar și atunci, prețul mediu a fost de 249.433,12 lire sterline.

 

475.000 de dolari pentru o insulă întreagă, jumătate din prețul unui apartament din Londra

 

Poate că ar fi mai bine să vă luați economiile câștigate cu greu și să vă îndreptați spre Caraibe, unde veți putea cumpăra o insulă întreagă pentru mai puțin decât prețul unui apartament în Big Smoke.

Insula Iguana, care este scoasă la vânzare prin intermediul Private Islands Inc, este o insulă vulcanică situată la 12 mile de coasta Bluefields, Nicaragua.

Paradisul de cinci acri dispune de o proprietate liberă, o casă la cheie, palmieri de cocos, bananieri și un "preț foarte accesibil" de 475.000 de dolari (391.000 de lire sterline).

În anunțul său online se spune: "Apa limpede de culoare albastru-verde domină liniile de vedere în toate direcțiile, iar răsăriturile și apusurile spectaculoase din regiune fac ca priveliștile să fie cu atât mai dramatice în zori și la căderea nopții".

 

Proprietate ruptă din paradis, la prețuri mult mai accesibile decât în Londra

 

Proprietatea în sine este o casă cu trei dormitoare și două băi, cu verandă înfășurată, sală de mese, bar și living, plus "spații de cazare suplimentare pentru personalul aflat în cealaltă parte a insulei", angajații "de încredere de multă vreme" fiind dispuși să rămână alături de noii proprietari.

"O promenadă șerpuiește în jurul proprietății pentru a încuraja plimbările pe îndelete printre frunzișuri, care găzduiesc fluturi migratori; un turn de observație de 28 de picioare permite vizitatorilor să privească peste ocean până la pădurile tropicale din depărtare", se arată în anunț.

În timp ce Private Islands Inc. spune că există spațiu "amplu" pentru a adăuga o piscină, menționează că o baie răcoritoare este "la fel de simplă ca și cum te-ai bălăci în mare în partea de vest calmă a insulei, lângă doc". Sună de vis.

Lista adaugă: "Această parte a Nicaraguei este lăudată pentru pescuitul său, iar pescarii pot arunca de pe doc pentru snapper, macrou și barracuda, se pot aventura în larg pentru ton, billfish și wahoo sau se pot scufunda în râurile virgine din jungla continentală pentru a urmări tarpon de dimensiuni trofeu și snook. Abundența de pești tropicali de pe recifurile din jur îi va atrage pe pasionații de snorkeling și scuba.", conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel