O fetiță de 13 ani a murit după ce s-a aruncat în fața trenului, la Sibiu. Ce a scris în biletul de adio (Video)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O fetiță româncă de 13 ani a decis să-și ia viața. Tragedia a avut loc luni seară, în jurul orei 19:00, la trecerea de cale ferată din cartierul Ștand din Sibiu. Puternic afectată de problemele din familia, tânăra a decis să se arunce în fața trenului.

Un eveniment tragic a avut loc, luni seară, în cartierul Ștrand din Sibiu. O persoană a fost călcată mortal de un tren care circula pe ruta Teiuș – Sibiu. În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că este vorba despre o fetiță în vârstă de 13 ani.

Potrivit surselor citate de presa locală, copila s-ar fi sinucis. Aceasta s-a aruncat în fața trenului, astfel că mecanicul, deși a încetinit, nu a mai avut timp să evite nenorocirea.

Potrivit unor surse Antena 3, copila ar fi lăsat și un bilet de adio în care își explica cumplitul gest, mai exact că nu știa cu ce părinte să aleagă să rămână. În ciuda faptului că mecanicul a redus viteza în momentul impactului, pentru copilă era deja tardiv.

O fetiță de 13 ani a murit după ce s-a aruncat în fața trenului

 

Totul s-a petrecut luni seara, în jurul orei 19:00, la trecerea de cale ferată din cartierul Ștand, în zona străzii Dimitrie Cantemir. Mecanicul a sunat la 112 imediat după producerea tragicului eveniment. La fața locului au ajuns de urgență echipaje SMURD din cadrul ISU Sibiu. Trupul fetiței a fost scos de sub tren, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Aceasta a murit pe loc.

Din cercetările efectuate s-a reţinut următoarea situaţie de fapt:

În data de 08.02.2021, în jurul orei 1836, organele de cercetare penală din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu-Post Poliţie TF Sibiu- Călători au fost sesizate telefonic de către şeful de tren din staţia CF Sibiu, SNTFC Braşov, despre faptul că trenul Regio 2416, care circula pe relaţia Teiuş -Sibiu, a surprins şi accidentat mortal o persoană care ulterior s-a constatat că este o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 13-15 ani.

În urma acestei sesizări, prin ordonanța organelor de cercetare din data de 08.02.2021, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, prev. şi ped. de art. 192 alin. 1 Cod pen.

Dosarul, înregistrat iniţial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, a fost preluat la data de 09.02.2021 în vederea efectuării cercetărilor de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a fost mesajul transmis de Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu-Post, potrivit unui comunicat al poliției Sibiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel