O femeie spune că a fost dată afară pentru că-și făcea prea bine treaba. "Am fost concediată pentru că sunt al naibii de bună"

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

O femeie din Miami, Florida a generat controverse pe platforma de socializare TikTok, după ce a susținut că a fost concediată de la locul de muncă pentru că era prea bună în ceea ce făcea. 

Mariela a postat pe TikTok un videoclip în care își spune povestea, atrăgând rapid atenția și sprijinul comunității online. Ea a relatat că în timpul unei discuții cu șeful ei, în care acesta a menționat că a făcut niște taskuri în avans, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. 

Conform spuselor ei, acest nivel de eficiență și anticipare l-a determinat pe șeful sa să se simtă amenințat. Mai mult decât atât, Mariela a adus în discuție faptul că în lipsa prezenței șefului, ea a preluat responsabilități care ar fi trebuit să îi revină acestuia, fiind astfel concediată.

 

Mai multe persoane au împărtășit experiențe similare

 

„Am fost concediată ieri de la locul de muncă, unul dintre motive este că sunt prea eficientă. Ieri, șeful meu era în ședința de dimineață și îmi spunea că va stabili întâlniri cu directorul de vânzări pentru a vorbi despre evenimentele pe care le avem în program.

Dacă trebuie să încheiem, dacă au nevoie de un grafic, bla, bla, bla, bla. Știi tu, discuția corporatistă. Eu spun 'oh hei, am făcut deja treaba asta'. M-am logat pe site-ul pe care îl folosesc pentru a urmări evenimentele și am văzut că vom închide în aprilie și am pus deja acel proiect în software-ul nostru de gestionare a proiectelor.

Am făcut deja toată treaba asta și nu a fost nevoie să stabilesc întâlniri bisăptămânale, așa că da, am fost concediată pentru că sunt al naibii de bună.", explică tânăra conform Ladbible.

Reacția publicului a fost una solidară, mulți exprimându-și uimirea și sprijinul pentru Mariela, în timp ce alții au împărtășit experiențe similare. Unii utilizatori au sugerat că această situație evidențiază o problemă mai largă în mediul de lucru, unde abilitățile excepționale ale angajaților pot fi interpretate greșit de către superiori.

Deși povestea lui Mariela a strâns simpatia online, există întotdeauna două fețe ale aceleiași monede. Unii comentatori au fost sceptici în legătură cu versiunea ei a evenimentelor sau au oferit interpretări diferite. Cu toate acestea, reacția majorității a fost de solidaritate și încurajare pentru Mariela să își găsească un nou loc de muncă unde să își poată valorifica abilitățile.

 

2. Foto: TikT... (femeie-concediata_59114500.png)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel