O femeie a avut probleme pe aeroport, după ce agenții de securitate au prins-o cu cenușa iubitului ei într-o jucărie sexuală

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: Jam Press/@tallfatcat
Sursa foto: Jam Press/@tallfatcat

Sarah Button a primit o jucărie sexuală de la regretatul ei iubit, pe care studenta la drept susține că o avea în timp ce trecea prin controlul de securitate în Emiratele Arabe Unite, ceea ce ar fi cauzat probleme cu personalul. Jucăria mai ascundea un secret: În ea era ascunsă cenușa iubitului ei.

O femeie a fost prinsă la controlul de securitate al aeroportului cu cenușa iubitului ei ascunsă într-o jucărie sexuală. Sarah Button a povestit experiența ei neobișnuită pe TikTok, unde videoclipul a adunat peste 4,9 milioane de vizualizări, lăsând utilizatorii stupefiați.

Jucăria sexuală era un plug anal dăruit de regretatul iubit al tinerei de 23 de ani, pe care studenta la drept susține că l-a purtat în timp ce trecea prin punctul de securitate din Emiratele Arabe Unite, ceea ce ar fi cauzat probleme cu personalul: "I-am explicat ce era, iar funcționarilor de sex masculin nu le-a plăcut vulgaritatea pe care o foloseam pentru a explica“.

Ea a susținut că securitatea aeroportului a luat apoi pașapoartele și telefoanele grupului, iar ea a fost nevoită să îl sune pe tatăl ei pentru a apela la ambasada australiană pentru ajutor. "Am fost în siguranță: O oră mai târziu a venit un oficial mare și ne-a pus să semnăm un document străin super lung și ne-a spus că dacă ieșim în afara ușilor aeroportului vom merge la închisoare. A fost o zi lungă“, mai spune ea,citată de Mirror.co.uk.

O femeie a avut probleme pe aeroport, după ce agenții de securitate au prins-o cu cenușa iubitului ei într-o jucărie sexuală

 

Sarah a povestit istoria jucăriei sexuale. „Am pierdut legătura pentru o perioadă de timp și în acest timp el a murit și, fără să știu, știa că va muri și îl avea într-o cutie, iar eu l-am primit la înmormântarea lui. Sincer, este cel mai amuzant lucru pe care l-a făcut vreodată, îmi voi petrece toată viața râzând despre asta, ceea ce chiar bate plânsul. Este mai mult ca și cum ar fi livrat o replică pe care a pregătit-o din mormânt, ceea ce este atât de sinistru, dar atât de amuzant. Îmi place, de asemenea, că îl pot lua cu mine în locuri în care doar am visat vreodată să mergem".

Gestul romantic a făcut cu siguranță vâlvă în mediul online, determinând mulți utilizatori să facă comentarii despre memoriu.

"Trebuie să fac câteva ajustări la testamentul meu", a glumit o persoană.

Un utilizator a scris: "Și să mai spuneți că romantismul a murit..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel