O dubă care transporta vaccinuri anti-COVID spre Iași, lovită de autoutilitara Jandarmeriei din convoi

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

O mașină care transporta vaccinuri anti Covid de la București către Iași a fost implicată într-o tamponare la Posta Câlnău. Mașina care transporta dozele de vaccin avea antemergător o mașină a Jandarmeriei cu care a intrat în coliziune. În urma evenimentului rutier au fost pagube materiale însă vaccinurile au rămas intacte și convoiul și-a continuat traseul către Iași. 

 

Potrivit martorilor, convoiul era format dintr-o mașină a Poliției, urmată de una a MApN, duba care transporta vaccinuri și o mașină a Jandarmeriei. Pe raza localități Poșta Câlnău mașina Poliției ar fi semnalizat un autoturism condus de o șoferiță să tragă pe dreapta pentru a face loc convoiului, iar aceasta s-a speriat și a frânat brusc, scrie observatorulbuzoian.ro

Mașina Poliției a reușit să depășească autoturismul, mașina MAp.N a reușit să oprească, la fel ca și autoutilitară cu vaccinuri, iar mașina Jandarmeriei care închidea coloana a lovit ușor duba care transporta vaccinurile.

În urma impactului încărcătura nu a fost afectată, iar convoiul și-a continuat traseul. Duba care transporta vaccinurile s-a ales cu câteva îndoituri la caroserie, iar mașina Jandarmeriei cu bara de protecție fisurată.  Autoutilitara transporta de la București către Iași vaccinuri anti COVID de la Pfizer, Astra și Moderna care erau duse către depozitul regional din Iași de unde urmează să fie distribuite în zona Moldovei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel