O clădire cu cinci etaje s-a prăbușit în Georgia. Doi copii, dintre care un nou născut, scoși de dărâmături

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
O clădire cu cinci etaje s-a prăbușit. Doi copii, dintre care un nou născut, scoși de dărâmături
O clădire cu cinci etaje s-a prăbușit. Doi copii, dintre care un nou născut, scoși de dărâmături

O parte a unui bloc locativ cu cinci etaje s-a prăbușit în orașul Batumi, Georgia. De sub dărâmături au fost salvate trei persoane, printre care și doi copii.

Incidentul s-a produs pe o stradă din centrul orașului Batumi. La fața locului au ajuns pompierii, care încearcă să scoată oamenii prinși sub dărâmături. Trei persoane, inclusiv doi copii, dintre care unul este nou-născut, au fost salvați.

Victimele au fost transportate la spital. Nu se știe încă dacă există morți. De asemenea, nu se știe exact de ce s-a prăbușit imobilul și nici dacă dezastrul s-a soldat cu morți, transmite interfax.ru

La începutul săptămânii acesteia, o altă clădire s-a prăbușit în capitala georgiană, Tbilisi, și patru familii și-au pierdut casele, fără a fi răniți.  Totodată, precum informează Ria.ru, sub ruine se află circa 10 mașini. 

Din unele informații există mai multe cauze ale producerii incidentului. Potrivit unuia dintre ei, clădirea s-ar fi prăbușit din cauza unei  scurgeri de gaz. Pe de altă parte, într-un apartament, situat la parter, se executau lucrări. În prezent, zona este curățată. Ministerul Afacerilor Interne solicită cetățenilor să respecte regulile de siguranță.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel