O bătrânică a impresionat șoferii români de TIR blocați în Marea Britanie: a împărțit apă și alimente tuturor celor care aveau nevoie

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

O bătrânică a impresionat șoferii români de TIR care sunt blocați în Marea Britanie, în apropiere de Dover. Aceasta a fost filmată de un șofer de camion în timp ce împărțea produse în mod gratuit. 

Bătrânica, cel mai probabil membră a asociației "Voluntari în Europa" a fost filmată în timp ce împărțea apă și produse de necesitate șoferilor români aflați la nevoie în această perioadă. 

Ca urmare a situației generată de faptul că foarte mulți șoferi români au rămas blocați din cauza închiderii circulației dinspre Marea Britanie către Franța, s-a creat o situație specială. Astfel, șoferii români au ajuns să fie blocați timp de mai multe zile ori pe autostradă, ori în parcări de pe M2. Alții au ajuns, dirijați de poliție pe aeroportul din Manston, acolo unde se pregătesc să fie testați.

În toată această perioadă, cei care nu aveau rezerve au fost puși la încercare întrucât le-a fost foarte greu să-și procure alimente și produse de strictă necesitate. Ca urmare a mobilizării exemplare a Asociației Voluntari în Europa, mulți dintre ei au putut fi ajutați.

Bătrânica din imagini este doar una dintre cele care au pus suflet în această acțiune. 

Iată filmarea:

sursa: Facebook/ Răzvan Niculescu

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel