O adolescentă ucraineană a fost găsită fără viață pe plajă, după ce a dispărut în sud-vestul Angliei

Alexandra Curtache |
Data publicării:
O adolescentă ucraineană a fost găsită fără viață pe plajă, după ce a dispărut în sud-vestul Angliei
O adolescentă ucraineană a fost găsită fără viață pe plajă, după ce a dispărut în sud-vestul Angliei

"Fata decedată era o cetățeană ucraineană care locuia în zona Dawlish; s-a luat legătura cu Ambasada Ucrainei, iar Ministerul de Interne este, de asemenea, la curent cu acest incident", a declarat inspectorul detectiv Becky Davies, adăugând că rudele apropiate au fost, de asemenea, informate.

O adolescentă ucraineană în vârstă de 14 ani, care a dispărut în Devon, a murit la spital, a confirmat luni poliția.

Poliția din Devon și Cornwall a precizat într-o declarație că fata, care locuia în zona Dawlish, a fost găsită inconștientă pe plaja Dawlish după ce au fost chemați sâmbătă cu o plângere privind dispariția unui adolescent.

Adolescenta a fost transportată pe calea aerului la Spitalul Royal Devon and Exeter, dar a murit ulterior.

"Fata decedată era o cetățeancă ucraineană care locuia în zona Dawlish; s-a luat legătura cu Ambasada Ucrainei, iar Ministerul de Interne este, de asemenea, la curent cu acest incident", a declarat inspectorul detectiv Becky Davies, adăugând că rudele apropiate au fost, de asemenea, informate.

Ea a adăugat că incidentul este tratat în prezent ca fiind inexplicabil, conform anews.

Vezi și

 

Zelenski promite să lupte pentru Bakhmut, în timp ce atacurile aeriene rusești lovesc Ucraina

 


Zelenski a avut o întâlnire cu comandantul-șef Valerii Zaluzhny și cu șeful forțelor terestre ucrainene Oleksandr Syrskyi, în contextul în care s-a raportat un dezacord cu privire la calea de urmat. "Aceștia și-au exprimat sprijinul pentru continuarea operațiunii de apărare și pentru consolidarea în continuare a pozițiilor noastre în Bakhmut", a precizat biroul lui Zelenski într-un comunicat.
DPA WORLD. 

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski este hotărât să lupte pentru orașul Bakhmut din estul țării, a declarat luni biroul său, în pofida rapoartelor privind o retragere parțială și a dezacordurilor cu privire la acest plan.

Orașul este disputat de luni de zile, iar dacă Rusia preia controlul, unii analiști militari spun că pentru trupele Moscovei s-ar deschide o cale spre marile orașe Slovyansk și Kramatorsk. Acestea ar fi astfel mai aproape de cucerirea completă a regiunii Donețk.

Cu toate acestea, alți experți spun că încercuirea orașelor este acum imposibilă după ce forțele Kremlinului au fost alungate din regiunea Harkov, la nord, și că valoarea lui Bakhmut ar fi doar o creștere simbolică a moralului pentru ruși.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel