Nunta regală. Cine o va conduce la altar pe Meghan Markle

Narcis Popa |
Data publicării:
foto: kensingtonroyal / Instagram
foto: kensingtonroyal / Instagram

Thomas Markle, anunţa cu trei zile înainte de nunta regală, că va fi supus unei intervenţii chirurgicale la inimă şi nu va putea participa la nunta fiicei sale cu prinţul Harry. Marele semn de întrebare este acum cine o va conduce pe mireasă la altar, potrivit ziarului spaniol La Vanguardia. 

Mai sunt câteva zile până la unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului din Marea Britanie: nunta prinţului Harry cu logodnica sa, Meghan Markle, care îşi vor spune ''da'' sâmbătă în capela St. George din Windsor. 

Surprinzătoarea decizie a lui Thomas Markle intervine în urma unui articol publicat de TMZ în care se afirma că tatăl viitoarei mirese a decis să nu ia parte la nunta regală din 19 mai pentru a nu o pune într-o lumină negativă pe fiica sa, după ce ar fi înscenat mai multe fotografii vândute presei mondene. 

Ulterior el declara că a fost spitalizat din cauza unor dureri toracice severe şi că va merge în Anglia, doar dacă va primi undă verde de la medici. În faţa acestui anunţ surprinzător, întrebarea pe care şi-o pune multă lume este cine o va însoţi pe Meghan la altar. 

Tot traseul va fi realizat de mama sa 

Pentru moment, planul era ca mama lui Meghan, Doria, să-şi însoţească fiica de la coborârea din maşină până la intrarea în capelă, iar tatăl ei să o conducă în biserică. Probabilitatea este acum foarte mare ca întregul traseu să fie realizat de mama sa. 

Totuşi, unele mass-media britanice notează că ar putea fi chiar mirele, prinţul Harry, cel care să o însoţească pe Meghan la altar. Nu ar fi prima dată când mirii regali ar merge împreună la altar, cum s-a întâmplat deja cu prinţul moştenitor al Norvegiei Haakon şi Mette-Marit în 2001. Un an mai târziu, gestul era repetat de Maxima şi de actualul rege al Olandei, Wilhelm. 

Deocamdată nu s-a făcut un anunţ oficial cu privire la cel care o va însoţi pe Meghan Markle în biserică. Palatul Kensington a cerut totuşi să fie respectată decizia lui Thomas Markle, care şi-a pus fiica într-o situaţie delicată. "Este un moment foarte personal pentru Meghan. Logodnica sa şi prinţul Harry cer ca înţelegerea exprimată faţă de ei să se aplice şi lui Thomas Markle", se arată într-un comunicat publicat de Palat, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel