Nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Imagini de la petrecerea cu ștaif dintr-un club de fițe din Mamaia (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Florin Salam și Roxana Dobre s-au cununat pe plaja din Mamaia, în compania a sute de invitați. Petrecerea a continuat apoi într-un club de fițe din stațiunea de la malul mării. 

Cununia civilă a fost fi oficiată pe plaja clubului Nuba, ieri, de la ora 17.00. Biserica aleasă pentru ceremonia religioasă este Adormirea Maicii Domnului, din Mamaia.

Florin Salam și aleasa inimii, Roxana Dobre, au decis să își unească destinele, după o relație de 8 ani, în Mamaia, într-unul dintre cele mai luxoase localuri de pe malul mării, celebrul Nuba.

Nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre

 

Duă ce, în 2021 s-a zvonit că Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit civil, acum s-a confirmat că nu a fost așa, căci abia anul acesta, pe 1 iunie 2022, pe malul mării, cei doi s-au căsătorit civil și religios.  În imaginile de atunci ea apărea într-o poză îmbrăcată în rochie albă, cu un buchet în mână, iar el avea un costum elegant. 

Pentru nunta lor, Roxana Dobre a purtat o rochie din mătase, cambrată pe talie, care s-a terminat cu o trenă spectaculoasă, cu un corset decorat cu cristale, care i-a scos în evidență bustul. Mânecile au fost unele deosebite, cu o mulțime de pietre și cristale.

Mirele Florin Salam a ales să un costum negru cu dungi albe, la care a adăugat o cămașă clasică, fără papion sau cravată adăugată. Ținuta manelistului a fost completată cu o pereche de ochelari ultima fiță, în valoare de 300 de euro și pantofi de la un brand renumit, de 700 de euro. La brațul soției sale, Florin Salam a strălucit, cu un ceas de circa 60.000 de euro pe mână.

Și invitații au fost nevoiți să țină cont de un dress code, căci majoritatea poartă ținute albe. 

Imagini de la petrecerea cu ștaif dintr-un club de fițe din Mamaia

 

Roxana Dobre respectat un obicei străvechi, pe care multe mirese îl ignoră în ultimii ani, dar despre care se spune că este purtător de noroc. Imediat după cununia civilă, mireasa a oprit alaiul care se grăbea să ajungă la bsierică, pentru ceremonia religioasă, pentru a rupe „turta miresei”. Nașa trebuie să rupă o turtă deasupra capului miresei în patru bucăți și să facă semnul sfintei cruci. Se spune că așa este binecuvântată mireasa.

Cei doi miri au avut mai multe perechi de nași. Motivul neașteptat pentru care au luat această decizie are legătură tot cu tradițiile. Se pare că e ca o regulă nescrisă în familia lui Florin Salam ca una dintre perechile de nași de la nuntă să fie rude, căci se spune că obiceiul le va aduce noroc mirilor, iar așa le va merge bine proaspeților însurăței!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel