„Noul Nostradamus” prezice izbucnirea celui de-al treilea război mondial în acest an

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Captură video youtube
Foto: Captură video youtube

Bărbatul supranumit "noul Nostradamus" a făcut încă o afirmație terifiantă, spunând că un accident de avion în acest an va declanșa cel de-al treilea război mondial.

"Noul Nostradamus" - cunoscut după numele său de naștere, Craig Hamilton-Parker - a îngrozit lumea după ce a prezis corect moartea reginei Elisabeta a II-a anul trecut. Acum, clarvăzătorul a prevăzut un accident de avion îngrozitor în Taiwan, despre care crede că ar putea declanșa începutul celui de-al treilea război mondial în cursul acestui an.

Hamilton-Parker și-a explicat premoniția spunând că va avea loc o "coliziune", fie între două avioane, fie între două submarine.

 

Urmează sau nu al treilea război mondial

 

Vorbind cu Daily Star, Hamilton-Parker a declarat că incidentul care va avea loc va provoca un conflict mult mai mare care va implica China și Rusia, devenind "cel mai grav lucru pentru următorii doi ani".

El a continuat prin a spune: "Am spus de ceva timp că am simțit că va fi un conflict din cauza Taiwanului, ceea ce cred că se va întâmpla anul acesta. Cred că vom avea un conflict accidental în anumite privințe, pentru că vom avea ceva de genul unei [coliziuni sau incidente ciudate]."

Predicția terifiantă ar implica "fie că submarinele se lovesc între ele, fie că avioanele se lovesc între ele, fie că cineva declanșează totul și începe să scape de sub control".

Tensiunile dintre China și Taiwan au atins acum cote maxime, deoarece China pretinde că Taiwanul face parte din teritoriul său, în timp ce Taiwanul își revendică independența ca națiune.

Statele Unite au trecut de partea Taiwanului, ceea ce înseamnă că un conflict între Taiwan și China ar putea duce la ceva mult mai mare.

 

Hamilton-Parker : „Rusia se va alătura Chinei”

 

Hamilton-Parker a prezis în mod înfricoșător că acest "război" în așteptare ar putea face ca războiul îngrozitor dintre Ucraina și Rusia să pară chiar mic.

Cel supranumit "noul Nostradamus" a adăugat: "Simt că va fi o problemă serioasă. Ucraina va păli ca importanță în comparație cu acest lucru". Simt, de asemenea, că Rusia se va alătura Chinei pentru a deveni un stat paria în această privință, deoarece va face ouă pe China și va înrăutăți situația. Așa că asta este principala mea îngrijorare."

"În cele din urmă, totuși, funcționează bine. Simt că se termină cu o nouă Chină care este împărțită în mai multe țări. Mai degrabă decât o singură mare China."

Astrologul francez original, Nostradamus, a prezis, de asemenea, că un "mare război" ar putea avea loc în curând, deși nu se referă la date specifice în timp. Dar, având în vedere conflictul actual dintre Rusia și Ucraina și China și Taiwan, este posibil ca un incident mai mare să izbucnească într-un viitor nu prea îndepărtat.

Nostradamus a scris în 1555 în cartea sa de previziuni: "Șapte luni mare război, oameni morți din cauza răului. Rouen, Evreux nu vor cădea în mâinile regelui".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel