Nouă ipoteză în cazul lui Sebi, băiatul de 7 ani, dispărut după ce a fost trimis la muncă de părinți. Decizia autorităților

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Autoritățile nu au reușit să-l găsească pe Sebi, băiatul de 7 ani dispărut la Arad, nici după trei zile de căutări, astfel că au luat o nouă decizie. 

După ce a fost căutat cu toate forțele posibile în zona unde a fost dat dispărut, pe toate câmpurile și pădurile din împrejurimi, autoritățile nu au reușit să-l găsească pe Sebi. 

Astfel, începând de astăzi, a fost luată decizia ca băiatul să fie căutat și pe canalele din zonă, astfel că au fost aduse bărci. 

Sebi era îmbrăcat sumar în momentul în care a dispărut, astfel că șansele ca el să reziste de unul singur în pădure timp de trei zile sunt minime.

Primarul localității spune că un proprietar de stână din zonă l-a luat pe băiat și pe frații săi la muncă, în saivanul pe care îl deține. Acesta i-ar fi spus proprietarului că dorește să mănânce fructe de pădure și de atunci nu l-a mai văzut. 

Activitățile de căutare au fost declanșate imediat după sesizare, fiind în desfășurare și la acest moment, pe o zonă extinsă de 30 de kilometri pătrați.
Forțele de ordine au fost suplimentate, fiind implicați în căutări 47 de polițiști cu 18 autospeciale, 22 de jandarmi cu 6 autospeciale, 3 câini de urmă, unul aparținând I.P.J. Arad și 2 aparținând I.J.J. Arad, 22 de pompieri cu 4 autospeciale, 10 polițiști de frontieră cu 3 autospeciale si 2 autospeciale cu camere de termoviziune, 6 polițiști locali cu 2 autospeciale, 18 pădurari precum și 120 de voluntari cu autoturisme de teren.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel