Nou azil al groazei. Polițiștii au găsit 11 persoane mutate din locația inițială pentru a nu fi găsiți 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un nou azil al groazei a fost identificat luni seară. 11 persoane au fost găsite de autorități într-o stare deplorabilă. 

11 persoane vârstnice și vulnerabile, inclusiv câteva cu dizabilități, au fost găsite într-un imobil în construcție din Tunari, în urma intervenției polițiștilor din Ilfov, pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov și personalului medical din Serviciul de Ambulanță București-Ilfov. Potrivit unui comunicat de presă emis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Ilfov și ISU BIF, aceste persoane ar fi fost relocate acolo pentru a evita să fie descoperite de autorități.

Sesizarea, făcută de o echipă de jurnaliști

 

Intervenția a avut loc luni seara, după ce reprezentanții mass-media, în special cei de la Observator-Antena 1, au sesizat situația. Împreună cu echipajele de poliție, pompieri și personal medical, au fost identificate cele 11 persoane în vârstă și vulnerabile, însoțite de o altă persoană. Se presupune că aceste persoane au fost transferate dintr-un centru din municipiul București, în scopul de a nu fi identificate de autorități.

Potrivit informațiilor preliminare, persoanele găsite vor fi evaluate din punct de vedere medical și vor fi relocate într-un loc adecvat. Poliția a început investigațiile în acest caz, iar IPJ Ilfov a înștiințat autoritățile competente pentru efectuarea unor verificări specifice.

Aceasta este situația prezentată în comunicatul Inspectoratului General al Poliției Române referitor la evenimentul de la Tunari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel