Notă de plată de infarct la restaurantul celebrului Salt Bae: 141.000 de lire sterline

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Notă de plată de infarct la restaurantul celebrului Salt Bae:  141.000 de lire sterline / Foto: Instagram
Notă de plată de infarct la restaurantul celebrului Salt Bae: 141.000 de lire sterline / Foto: Instagram

Nu este niciun secret că dacă luați masa într-unul dintre localurile bucătarului influencerbva trebui să băgați adânc mâna în buzunare. Salt Bae a publicat ce au consumat oamenii care au cheltuit 141.000 de lire sterline la restaurantul său.

Lumea a fost absolut șocată de cât a cheltuit cineva pe o masă la restaurantul Salt Bae din Abu Dhabi. Spoiler alert: Au o friptură acoperită cu foiță de aur, doar ca să vă faceți o idee despre ce veți găsi în meniu.

Salt Bae, al cărui nume real este Nusret Gökçe, a postat o fotografie cu o notă de plată a unor clienți, iar în partea de jos sunt o mulțime de cifre.

 

141.000 de lire sterline pe o masă la restaurantul lui Salt Bae

 

Cei care au mâncat la Nusr-Et Steakhouse Abu Dhabi au comandat o cantitate decentă de mâncare și băuturi în timpul șederii lor, iar plata totală a fost de 615.065 de dirhami din Emiratele Arabe Unite.

Când convertești această sumă uriașă, se ridică la aproximativ 141.190 de lire sterline (250.500 de dolari australieni, 167.500 de dolari americani).

Aceasta este o notă de plată uriașă la restaurant.

Dacă o împărțiți la cele 14 persoane care au stat la masă, se pare că seara a costat aproximativ 1.000 de lire sterline de persoană.

Cu toate acestea, dacă vă uitați chiar la sfârșitul notei de plată, veți vedea că nu este inclusă taxa de servire. Cu o notă de plată atât de mare, puteți paria că toată lumea a trebuit să sape puțin mai adânc pentru a plăti bacșișul.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

 

Ce și-au comandat de suma exorbitantă

 

Dacă vă uitați prin nota de plată, veți vedea că au existat câteva comenzi deosebite care au dus la creșterea în aer a prețului final.

Cinci sticle de vin Pétrus au ajuns să reprezinte jumătate din nota de plată, la 325.000 de dirhami din Emiratele Arabe Unite (74.570 de lire sterline, 132.330 de dolari australieni, 88.495 de dolari americani).

Au existat două sticle de vin Pétrus 2009 Louis XIII care au costat 200.000 de dirhami din Emiratele Arabe Unite (45.901 lire sterline, 81.400 de dolari australieni, 54.400 de dolari americani).

Așadar, numai aceste comenzi au reușit să ridice nota de plată cu o sumă considerabilă.

Restul notei de plată pare a fi oferta standard de mâncare care ar putea hrăni în mod adecvat puțin peste o duzină de persoane, conform Ladbible.

 

Fanii lui Salt Bae nu au avut o reacție pozitivă

 

Cu toate acestea, după ce a postat nota de plată pe Instagram, se pare că adepții lui Salt Bae nu sunt impresionați.

Un utilizator a spus: "Chiar nu cred că acesta este un mod foarte inteligent de a prezenta restaurantul, prețurile și stilul de viață al acestui om. [Cu toate acestea, acest tip de postare, sincer, face ca majoritatea masivă a oamenilor din întreaga lume să fie deranjați și să nu fie atrași să viziteze niciunul dintre restaurantele care poate se află în orașul lor sau într-o destinație pe care o vizitează."

Un altul a adăugat: "Da, bine, frate, lol Indiferent câți bani ai, aceste prețuri sunt ridicole."

Un al treilea a scris: "Aș prefera să cumpăr un apartament cu atâția bani."

Se poate spune cu siguranță că, în timp ce unii oameni sunt impresionați de acest tip de mâncare rafinată, alții cu siguranță nu sunt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel