Nostradamus, baba Vanga și Messing, profeții despre războiul ruso-ucrainean: „Evenimente sângeroase, apoi 100 de ani de pace“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Nostradamus, baba Vanga și Messing, profeții despre războiul ruso-ucrainean: „Evenimente sângeroase, apoi 100 de ani de pace“ - Colaj: Vitaly Kalistratov
Nostradamus, baba Vanga și Messing, profeții despre războiul ruso-ucrainean: „Evenimente sângeroase, apoi 100 de ani de pace“ - Colaj: Vitaly Kalistratov

Wolf Messing, baba Vanga și Nostradamus: de ce acești clarvăzători au fost crezuți de milioane de oameni și predicțiile lor majore pentru Ucraina

În diferite părți ale lumii au trăit și încă mai trăiesc oameni unici, cu abilități supranaturale, în orice moment. Aceste abilități îi ajută în mod inexplicabil să vadă rezultatul unor evenimente încă neîmplinite. Bineînțeles, majoritatea sunt șarlatani. Cu toate acestea, abilitățile unora, precum și acuratețea inexplicabilă a predicțiilor lor, nu pot fi explicate prin nimic. Printre cei mai puternici se numără legendarul Vanga, celebrul Nostradamus și misteriosul Wolf Messing.

Baba Vanga

Toată lumea știe despre Vanga. A început să facă predicții la vârsta de 16 ani, iar la vârsta de 30 de ani a devenit o clarvăzătoare recunoscută. A fost vizitată de oameni din toată Europa. Vanga a "văzut" perfect boala întoarsă la persoana ei și, dacă nu se putea ajuta pe sine, a trimis la medicii potriviți.

Principala ei profeție pentru Ucraina a fost că pământul s-a săturat de activitățile distructive ale oamenilor și va scăpa de ei. Anomaliile meteorologice, cataclismele și dezastrele naturale se vor intensifica. Ea a prezis, de asemenea, că acțiunile unei țări uriașe vor arunca întreaga lume în agitație. Oamenii se vor ucide între ei din cauza credinței lor, crezând că o astfel de cruzime este justificată.

Citește și: Baba Vanga, profeție cumplită pentru întreaga omenire: Nimeni nu poate opri Rusia. Putin o să devină domnul lumii

Nostradamus

Nostradamus, poate cel mai faimos, dar și cel mai obscur ghicitor. Cercetătorii încă se luptă pentru a afla care sunt catrenele sale criptate. Dar ele devin clare doar atunci când o predicție se adeverește.

Potrivit profeției sale, 2019 va fi anul justiției, fiecare va primi ceea ce merită pentru acțiunile sale din trecut. Qatrenasul lui Nostradamus spune că, în 2019, unele țări europene se așteaptă la inundații de proporții fără precedent. Ungaria, Italia, Republica Cehă și Regatul Unit vor fi cele mai afectate.

Nostradamus, baba Vanga și Messing, profeții despre războiul ruso-ucrainean

 


Wolf Messing

Freud și Einstein l-au cunoscut personal și amândoi l-au considerat cel mai remarcabil ghicitor al secolului. Hitler a pus o sumă fabuloasă pe capul lui, Stalin l-a făcut consilierul său personal. Messing a prezis cu exactitate data sfârșitului celui de-al Doilea Război Mondial, iar la minut exact ora morții soției sale Aida.

Messing a spus că întreaga lume se va confrunta cu o serie de conflicte care vor avea ca scop exterminarea popoarelor. După o serie de evenimente sângeroase în lume, ar urma o sută de ani de pace și renaștere culturală. Iar după această perioadă, va urma cel de-al treilea război mondial, care va șterge de pe fața pământului cea mai mare parte a populației.

Messing credea că Rusia va cunoaște o schimbare dramatică și o criză economică majoră, care va duce la o eră de prosperitate și bogăție. Anul 2022 nu va fi unul ușor pentru poporul rus. Cu toate acestea, unele probleme sociale și de sănătate vor fi rezolvate până la sfârșitul anului. Pe scena mondială, va fi un an dificil. Dar Rusia va reuși să obțină înțelegere și respect reciproc din partea țărilor partenere.

„Evenimente sângeroase, apoi 100 de ani de pace și renaștere“

 

Matrona de la Moscova

Celebra vindecătoare rusă Matrona din Moscova avea un puternic dar de previziune. În același timp, ea nu a scris cărți și nu a ținut jurnale. Toate spusele ei sunt atestate de martori. Potrivit ei, în 2022 nu va fi un al treilea război mondial, dar vor exista falși profeți printre oameni care vor chema la conflicte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel