Mărturii ale victimelor din Piaţa Victoriei: M-au BĂTUT cu BASTOANELE ca pe covoare

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Protestatarii din Piața Victoriei au depus plângeri la Parchetul Militar împotriva jandarmilor care au dat cu gaze și au agresat protestatarii pașnici.

Alex Zenescu este unul dintre cei care au protestat în Piaţa Victoriei. El a fost bătut de jandarmi și expus la gaze, scrie digi 24.

Alex Zenescu, victimă: Eu am stat până la final acolo, când au început să evacueze piaţa, am stat în mijloc, aveam lacrimi în ochi de la gaze. A venit un tun de apă şi ne-a stropit.

După care a început să vină în viteză un cordon de centurioni. Am zis ce fac, e dreptul meu să stau, eram într-o stare confuză şi, când s-au apropiat foarte repede de mine, am decis să fug, m-am împiedicat şi m-au prins.

M-au bătut ca pe covoare. M-au lovit cu bastoanele pe tot corpul, după care m-au luat fără voia mea, forţat şi m-au târât în dubă.

Apoi m-am dus la un echipaj SMURD, nu mai puteam, îmi curgea din nas. În momentul ăla, am primit îngrijiri, mi-au curăţat ochii, am fost capabil să plec pe picioarele mele. A apelat şi la ajutorul medicilor de la spital, dar efectele gazelor şi vânătăile de pe corp încă se văd.

Peste 400 de persoane au fost rănite în urma violenţelor Jandarmeriei asupra protestatarilor pașnici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel