Noi detalii în cazul polițistului înjunghiat LIVE pe Facebook: cum s-a întâmplat totul

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Bărbatul care în noaptea de joi spre vineri a rănit un polițist cu un cuțit chiar în secția de Poliție în timp ce transmitea live va fi dus în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Polițiștii nu au reușit să afle ce motiv a avut agresorul. 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București a dispus sesizarea judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

În paralel, continuă ancheta, iar polițiștii au refăcut filmul agresiunii.

„La data de 01.04.2021, în jurul orei 23.40, inculpatul a intrat în curtea Secției 9 Poliție, situată în mun. București, Șos. Pantelimon nr. 290, sector 2, și, cu un cuțit de bucătărie cu lama de aproximativ 20 de cm, mâner de 12 cm, fără niciun motiv și fără vreo avertizare prealabilă, a înjunghiat persoana vătămată, polițist aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, care purta uniforma de polițist, în piciorul stâng, zona coapsei, cauzându-i leziuni traumatice”, au anunțat polițiștii.

Agresorul a transmis live incidentul cu ajutorul telefonului mobil.

Vezi aici imaginile: Polițist ÎNJUNGHIAT de un tânăr care era LIVE pe Facebook: "Intră să vezi cum spintec un polițist"-VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel