Nicușor Dan, replică pentru Firea: „Aș vrea să întorc politețea, dar...”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Candidatul susținut de PNL și USR pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a respins oferta Gabrielei Firea de a fi viceprimar după alegerile locale. „Aș vrea să întorc politețea, dar nu găsesc nicio poziție în primărie pe care să fie potrivită”, a adăugat el.

„Aș vrea să întorc politețea Gabrielei Firea, dar nu găsesc nicio poziție în primărie pe care să fie potrivită, nicidecum cea de viceprimar. N-aș recomanda-o nici ca președinte de scară de bloc (o responsabilitate serioasă, dar mai mică decât viceprimar): s-ar plânge că n-o ajută nimeni și ar da în judecată pe toată lumea”, a scris pe Facebook Nicușor Dan.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat, marţi, că şi l-ar dori ca viceprimar pe Nicuşor Dan, principalul ei contracandidat, în cel de-al doilea mandat la Primăria Bucureştiului, potrivit Digi24.

„Aş vrea să fac echipă cu dl. Dan în calitate de viceprimar”, a declarat Gabriela Firea, întrebată dacă va face în continuare echipă cu actualul viceprimar Aurelian Bădulescu, cel care a fost implicat recent într-un scandal cu Nicuşor Dan, candidatul unic al opoziţiei la Primăria Capitalei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel