Netflix lansează primele jocuri pentru mobil

Ecaterina Dumitrescu |
Data publicării:

Netflix a anunțat că începând de astăzi, 28 septembrie, abonații din anumite țări vor putea juca cinci jocuri video pe telefoanele mobile Android. Acestea nu vor avea un cost suplimentar pentru abonații Netflix și nu vor include reclame, anunță Reuters.

Primele jocuri video ale platformei Netflix vor fi: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Card Blast, Teeter Up și Shooting Hoops. Toate sunt jocuri video relativ simple și dezvoltate doar pentru telefoane mobile.

„Suntem încă la începutul acestei aventuri, dar suntem foarte încântați să putem oferi aceste jocuri video exclusive membrilor noștri, fără reclame și fără achiziții în cadrul aplicației”, a transmis Netflix, într-un comunicat de presă.

Pentru a accesa jocurile, utilizatorii Netflix vor avea o nouă filă în aplicația oficială. Odată ce jocul a fost descărcat pe mobil, acesta poate fi accesat direct din aplicația Netflix sau de pe propria pictogramă a jocului.

Netflix nu a explicat dacă va permite ca aceste jocuri video să fie jucate pe televizoare prin intermediul aplicațiilor acestora.

În ce privește dispozitivele Apple, Netflix nu a lansat nicio dată estimativă pentru acest sistem de operare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel