Nelu Tătaru: „După ultimele două zile, se pot impune decizii de reintroducere a restricțiilor”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Știrile PRO TV
Sursa foto: captură Știrile PRO TV

Minstrul Nelu Tătaru a vorbit despre măsurile de restricție pe care românii le-au respectat, sau nu, în cele 2 zile de când s-a declarat stare de alertă.

Acesta a declarat că o parte din populație și din agenții economici nu au respectat regulile impuse de autorități, și că, în funcție de evoluția din zilele următoare, se pot impune noi decizii de introducere a restricțiilor.

„Am observat începând de pe 15 o confundare a măsurilor de relaxare cu o relaxare totală. (...) Suntem într-un moment în care avem 2 zile și în aceste 2 zile atât agenții economici cât și populația, o parte din ei, au uitat să urmărească și acele reguli.

Țin să reamintesc! Precauțiile și regulile trebuie să rămâne de bază! Sunt 14 zile în care noi, ca minister al Sănătății și celelalte ministere de resort urmărim evoluția. Dacă această evoluție este nefavorabilă, vom reinterveni și vom impune restricții!

Dar umărind primele două zile, nu neapărat e o îngrijorare, dar precauțiile sunt maxime. Trebuie să ne gândim săptămâna viitoare dacă răspunsul este negativ sau pozitiv după aceste 2-3 zile", a declarat Tătaru la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel