Nelu Ploieșteanu, în stare GRAVĂ la spital cu COVID

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Nelu Ploieșteanu se află în stare gravă la spital fiind infectat cu COVID
Nelu Ploieșteanu se află în stare gravă la spital fiind infectat cu COVID

Nelu Ploieșteanu se află înternat în stare gravă la Spitalul Floreasca, fiind infectat cu COVID-19. Informația a fost făcută publică de jurnalista Mara Bănică. 

Îndrăgitul artist de muzică lăutarească Nelu Ploieșteanu se află internat în stare gravă la Spitalul Floreasca din București. Starea sa înrăutățit, în urma complicațiilor provocate de infecția cu COVID.

"În urmă cu 2 minute am închis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploieșteanu. Este intubat în stare extrem de gravă, bolnav de Covid, cu o saturație de 50% și cu plămânii afectați în proporție de 70%. Acest mesaj este un strigăt disperat al familiei către medicii de la Floreasca, care în ultimele 24 de ore, stresați și obosiți pe bună dreptate, nu au găsit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta.

În astfel de momente, în care parintele tău se luptă pentru fiecare respirație, ai vrea să dai viață de la tine, doar ca să trăiască. Dragi cadre medicale, vă e greu de un an de zile în lupta voastra continua. Dar puțina empatie și o vorba bună pot schimba enorm starea unui om", a scris jurnalista Mara Bănică pe pagina de Facebook. 

Potrivit jurnalistei, Nelu Ploieșteanu nu credea în acest virus, susținând că este doar o simplă gripă. El a fost internat în spital timp de 48 de ore și a plecat pe semnătură. Ajuns acasă, i s-a făcut rău și nu mai putea respira.

Artistul se află acum pus pe ventilator. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel