Muncitor român bătut la magazin chiar de cel căruia îi renova apartamentul. I-a atras atenţia vecinului că nu purta mască

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat aflat la cumpărături într-un magazin din orașul Tulcea, fără mască de protecție, l-a snopit în bătaie pe cel care l-a atenționat să-și pună masca.

Jandarmii au fost chemați, miercuri seara, de către un bărbat, care a reclamat că este agresat de alți doi bărbați pe strada Sabinelor din orașul Tulcea.

Jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 35 de ani, care a declarat că a mers la cumpărături pentru un alt bărbat căruia îi renova apartamentul. În magazin, a observat un bărbat care nu purta masca de protecție, astfel că i-a atras atenția, ulterior recunoscându-l ca fiind vecinul proprietarului apartamentului pe care îl renova.

La ieșirea din magazin, bărbatul a fost lovit cu pumnii și picioarele în față. El a declarat că a fost bătut de bărbatul căruia i-a făcut observații cu privire la mască și de vecinul său, care este chiar persoana căreia îi renova apartamentul.

Bărbatul căruia i s-a atras atenția în magazin cu privire la obligația de a purta masca de protecție nu a fost găsit la fața locului, însă jandarmii au mers la apartamentul indicat, unde au identificat un bărbat, semnalat ca fiind una dintre persoanele reclamate. Acesta a declarat că a vrut doar să aplaneze conflictul dintre cei doi, respectiv vecinul său, care nu a mai fost găsit la fața locului, și victima.

Bărbatul reclamat este cercetat pentru lovire sau alte violenţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel