Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, finalizată de PSD. Ciolacu are și o propunere de prim-ministru

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Social-democrații anunță că au finalizat textul moțiunii de cenzură la adresa Executivului, intitulată „România eșuată. Recordul fantastic al guvernului Cîțu”. Marcel Ciolacu spune că va negocia cu parlamentari care nu sunt în PSD.

Președintele PSD Marcel Ciolacu susține că, în cazul în care moțiunea de cenzură va trece, social-democrații exclud colaborarea cu PNL.

Întrebat luni în cadrul unei conferințe de presă în care a anunțat depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîțu de ce nu a colaborat cu cei de la AUR pentru acest demers, Marcel Ciolacu a spus: „Pentru că avem strategia noastră, de partid, și o facem în interiorul partidului”.

El a spus că Alexandru Rafila este propunerea partidului pentru funcția de prim-ministru. „Cred că, dacă va trece moțiunea, președintele Românieie va intra totuși în spiritul Constituției”, a mai spus liderul PSD.

Întrebat cu ce partide ar putea colabora social-democrații pentru formarea unui guvern, Ciolacu a spus că ar putea fi vorba și de un guvern minoritar PSD și a precizat că „Am exclus colaborarea cu PNL”.

Președintele social-democrat a mai spus că toate aceste lucruri vor fi discutate în interiorul partidului dacă moțiunea va trece, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel