Moțiunea de cenzură va fi depusă azi în Parlament

Liviu Ludovic |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că moțiunea de cenzură va fi depusă luni în Parlament, iar săptămâna viitoare va fi citită în plen. 

Marcel Ciolacu a spus, duminică seara, la lansarea candidaților la Primăria Capitalei și primăriile de sector, că luni va fi depusă moțiunea de cenzură la adresa Guvernului.

„Mâine (luni – n.r.) PSD va depune moțiunea de cenzură la Parlament și în cursul săptămânii viitoare va avea loc și citirea moțiunii, urmând să programăm votul”, a anunțat Ciolacu.

Acesta a spus că va susține echipa PSD la Primăria Capitalei și la primăriile de sector, pentru că sunt oameni care au arătat că sunt în stare să gestioneze situația grea prin care trece România în perioada epidemiei de COVID-19.

„Îi cunoașteți pe toți, cel puțin în ultimele luni au fost alături de bucureșteni, în lupta cu pandemia, după ce Guvernul României a mutat toată responsabilitatea gestionării pandemiei către autoritățile locale. Mai nou doresc să facă același lucru și cu redeschiderea școlilor, deoarece nu găsesc soluții și sunt incompetenți. Doresc, de asemenea, să mute toată gestionarea redeschiderii școlilor către autoritățile locale”, a spus Ciolacu.,

Acesta a atacat, din nou, modul în care au fost selectați candidații PNL și USR Plus, spunând că este o „echipă hibrid”.

„O echipă hibrid, însăilată de către PNL și USR la Vila Lac 1, după interesele de partid. Au împărțit voturile bucureștenilor pe ascuns, în niște aranjamente mici, de grup și de partid”, a mai spus Ciolacu, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel