Monica Tatoiu și Diana Iovanovici Șoșoacă, SCANDAL în direct: „Ăștia sunt mai ceva ca căpușele / Distrugeți imaginea și veți răspunde“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Replici acide, în direct la TV, între Monica Tatoiu și proaspăta senatoare AUR, avocata Diana Iovanovici Șoșoacă, după ce Tatoiu a afirmat că se va adresa instanțelor după ce ar fi primit un mesaj de mulţumire că s-a înscris în AUR, deşi declară nu a făcut o astfel de solicitare.

Monica Tatoiu a anunțat, astăzi,  pe Facebook, că a primit un mesaj de mulțumire pentru adeziunea sa la Alianța pentru Unirea Românilor - AUR, în condițiile în care nu ar fi solicitat acest lucru. 

„Nu am făcut nici o cerere de adeziune. Si uite ce am primit. Ăștia sunt mai ceva ca căpușele. Or fi cumpărat din donații niște baze de date.Doar ca pe mine m-au enervat. Si mie îmi plac confruntările in tribunale. De acum încolo cu binoclul pe oamenii lor care sunt in fata”.

În replică, Diana Șoșoacă i-a transmis Monicăi Tatoiu că trebuie să se adreseze autorităților și chiar a amenințat-o, în direct, la TV.

Diana Șoșoacă: „Ne încălcați drepturile“ 

 

„Ceea ce spune doamna Tatoiu de o așa-zisă mulțumire de înscriere. Îi spun să se adreseze organelor de anchetă. În cazul în care sunteți deranjată, faceți plângere. E normal, avem foarte multă treabă. Este o încercare de discreditare a partidului nostru“, a spus Diana Iovanovici Șoșoacă.

 „Pe mailul personal am primit, se ocupă avocații mei. Când USR a ajuns la putere, nu mi s-a întâmplat asta“, a replicat Monica Tatoiu.

„Liniștiți-vă că așa cum dumneavoastră aveți avocați, și noi avem avocați. Ați solicitat partidului să vi se spună dacă există vreo adeziune? Este foarte ușor să arunci cu pietre. Trebuie făcute verificări. Dumneavoastră ne încălcați drepturile pentru că încă nu a fost o anchetă. Mă opun oricărei afirmații“, a mai spus proaspăta senatoare AUR.

„Distrugeți imaginea și veți răspunde“

 

„Eu plătesc taxe și impozite ca instituțiile statului să mă apăr. O să mă apăr singură, nu mai apelez la autorități. Am primit o grămadă de telefoane, că au primit pe messenger. (...) Sunteți un partid care clamează relația cu Biserica. Am primit nenumărate mesaje, cu un limbaj… Biserica, creștinismul înseamnă iubire. O să vă transmit amenințările“, a răspuns Tatoiu.

„Vă rog să nu dați în noi fără dovezi. Cum puteți să arătați cu degetul, dați într-un partid în care dă toată lumea. Nu vă permit acest lucru. Aşa e creştinesc: cel care e fără de păcat să arunce primul piatra, doamnă creştin-ortodoxă! Dacă sunteți creștină, purtați-vă ca atare. Distrugeți imaginea și veți răspunde. Aveți dreptul să vă adresați instanțelor. O să vă dau o consultanță gratuită”, a fost schimbul de replici dintre cele două, în direct, la România Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel