Monica Tatoiu, mesaj controversat: „Copiii plătesc pentru păcatele mamelor. Pe urmă se întreabă de ce a pățit ceva rău copilul”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Monica Tatoiu, una din cele mai prospere femei de afaceri din România, a transmis astăzi un mesaj controversat. 

„Dacă o mama trăiește în păcat, în promiscuitate și are amanți. Se întreabă pe urmă de ce a pățit ceva copilul, de ce a murit sau altele. Păcatele mamei se transmit asupra copiilor. E că o radiație care se descompune așa. Noi trebuie să credem în asta că suntem creștini ortodocși. Spune și preotul la biserica: 'cinstește pe mama ta și pe tatăl tău'. Femeia e făcută să stea în sânul familiei. Acum însă femeile sunt mai libere așa, au funcții, fac ce fac și bărbații. Eu sunt de modă mai veche așa”, a spus Monica Tatoiu, la Antena 3.

 

Monica Tatoiu: „Câștigam și un milion de lire sterline pe lună”

 

Femeia de afaceri, acum în vârstă de 65 de ani, a dezvăluit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” cum a ajuns la o avere impresionantă și de ce s-a retras apoi din afacere: „Am renunțat, n-am vrut să semnez mizerii”.

Fire muncitoare și independentă, Monica Tatoiu a început să muncească de la 16 ani. În perioada 1995-2009, a condus afacerea de succes în cadrul companiei Oriflame, investind alături de soțul ei, Victor Tatoiu, suma de 300.000 de euro, pe care a recuperat-o în doar șase luni. A crescut businessul până la 33 de milioane de euro! Acum, are o avere estimată la aproximativ 7,5 milioane de euro, fiind și proprietara unei case de 633 mp, a unui teren de 2.590 mp, ambele valorând aproximativ două milioane de euro, plus actiunile deținute la compania de cosmetice cu sediul la Stockholm.

„În primii doi ani când am făcut profit un milion de lire sterline pe lună, nu știam cum e cu marfa. Era să-l bat pe directorul financiar când mi-a zis că a făcut profit un milion pe lună: «Unde sunt banii, în bancă?!». «Păi, nu sunt», «Aoleu, ni i-a furat?!». Am fost cea mai profitabilă parte din grup fiindcă mi-a fost frică să nu se spună că românii fură. Așa am fost educată, number one, nota 10, nu fur, sunt cinstită și sunt mai deșteaptă decât restul. Am avut complexul de premiant. Conduceam cu fluierul în gură. Fără să bat pe nimeni. Mi-a zis un general de securitate, de la SRI: «Doamna Tatoiu, vă iau șefă de personal la mine!»”, a povestit Monica Tatoiu.

 

„Mi s-a cerut să trimit profitul în afara țării”

 

Vedeta a explicat de ce s-a desprins din afacere: „Am renunțat fiindcă n-am vrut să semnez niște mizerii! Mi s-a cerut, deși eram foarte profitabilă. Am fost de părere întotdeauna că multinaționalele trebuie să lase ceva și în țara în care operează și fac profit. Nu fac compromisuri, sunt atât de deșteaptă în business încât să fac profit fără să încalc legea. Mi s-a cerut să trimit profitul în afara țării și să nu plătesc TVA! Și era să mă bat cu ăia”.

A mărturisit că face perechea perfectă în afaceri cu soțul ei: „Bărbatul meu nu a fost bogat, dar știe cum să facă bani. Eu nici nu știu ce conturi am, asta înseamnă și încredere, el știe să înmulțească banii. Eu n-am răbdare. Eu știu să fac, nu să investesc. Asta înseamnă perechea”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel