Monica Macovei: Un REFERENDUM care servește numai PSD&ALDE

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Europarlamentarul Monica Macovei  a scrie pe Facebook că referendumul  pentru redefinirea familiei servește unor scopuri politice.

 

"Nu particip la un referendum care servește numai PSD&ALDE, care și-au pierdut legitimitatea în ochii oamenilor, pentru că promovează de doi ani legi ca să scape de anchete, de pedepse și de confiscarea averilor. Condamnatul Dragnea face legile în România?

 Referendumul nu este despre "familia tradițională", ci despre un suport popular care să îi permită inculpatului Dragnea să subjuge justiția, să scape de pușcărie.

Nu particip la un referendum care are toate semnele că va fi fraudat, care a fost construit pe ură și pe cultivarea fricii că ni se "fură” copiii.

Ultimele informații arată că românii care și-au declarat domiciliul în străinătate nu vor fi luați în considerare la stabilirea cvorumului. O altă modificare, pe lângă cele despre care am mai scris, care să ajute nejustificat la îndeplinirea condițiilor pentru validarea referendumului", a scris Monica Macovei pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel