Moment jenant pentru Dăncilă. Criticată de un elev în timpul unui eveniment, la Guvern

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Rareş Voicu, ambasador junior al României la Uniunea Europeană
Rareş Voicu, ambasador junior al României la Uniunea Europeană

Rareş Voicu, în vârstă de 16 ani, a aruncat nişte săgeţi usturătoare la adresa politicienilor, în timpul unii discurs ţinut chiar la Palatul Victoria şi a criticat faptul că cei de la putere nu au făcut destule până acum pentru a le da tinerilor posibilitatea să contribuie la deciziile privind viitorul UE. Rareş este ambasador junior al României la Uniunea Europeană. 

"Mă bucur să văd că într-un final, noi copiii, avem un loc aici în faţă. (...) Toate aceste lucruri nu sunt îndeajuns. Nu e deajuns să stăm aici, la acest pupitru, îmbrăcaţi la costum, spunând nişte discursuri bine pregătite despre cât de importantă este participarea copiilor la luarea deciziilor. Avem nevoie de acţiune. Avem nevoie să luaţi atitudine, să vă asumaţi faptul că, până acum, copiii au avut mult prea puţin de spus şi să faceţi tot ce vă stă în putere de acum încolo să îmbunătăţiţi situaţia astăzi. Pentru că ziua de ieri a trecut şi pentru că mâine e prea târziu", a declarat Rareş Voicu, ambasador junior al României la Uniunea Europeană. 

Citeşte şi: Dăncilă: "Nu îţi este bine dacă celui de lângă tine îi este rău"

Discursul său vine a venit imediat după declaraţiile premierului Viorica Dăncilă şi a ministrului Muncii, Marius Budăi privind viitorul UE şi implicarea copiilor în procesul decizional, în cadrul Conferinței Internaționale ”Participarea copiilor la procesele de luare a deciziilor și de elaborare a politicilor la nivelul UE”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel