Moment emoționant de reculegere pentru Ucraina la gala premiilor Oscar

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Participanții la gala premiilor Oscar au ținut un moment de reculegere pentru victimele războiului din Ucraina.

Un moment emoționant la gala premiilor Oscar de duminică seara, un moment în care „viața bate filmul”. În timpul celor 30 de secunde de tăcere, pe ecran au apărut slide-uri care spuneau:

"Am dori să păstrăm un moment de reculegere pentru a ne arăta sprijinul față de poporul ucrainean care se confruntă în prezent cu invazia, conflictul și prejudecățile în interiorul propriilor granițe.

În timp ce filmul este o cale importantă pentru noi de a ne exprima umanitatea în vremuri de conflict, realitatea este că milioane de familii din Ucraina au nevoie de hrană, îngrijire medicală, apă curată și servicii de urgență.

 

Vedetele au reamintit că este nevoie de donații pentru Ucraina și unii chiar au integrat o parte din țară în ținutele lor

 

Resursele sunt puține, iar noi, în mod colectiv, în calitate de comunitate globală, putem face mai mult. Vă cerem să sprijiniți Ucraina în orice mod vă este posibil #standwithukraine."

Vedetele și-au arătat susținerea pentru poporul ucrainean și pe covorul roșu, unde Jason Momoa a purtat o batistă în culorile steagului ucrainean, iar Jamie Lee Curtis a ținut o panglică pe care scrie "cu refugiații".

Cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar a avut loc duminică.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel